Elbilsladdare Easee Home laddar elbil
Ladda hemma

Easee Home

En lika säker som lättanvänd och kraftfull laddstation för hemmabruk, framställd för att leverera i vårt nordiska klimat.

Grön teknik!

50 % i bidrag vid installation av laddbox!

Grön teknik!

50 % i bidrag vid installation av laddbox!

Ladda hemma med laddboxen Easee Home

Att ladda elbilen hemma är en dröm som nu är lätt att uppfylla. Utvecklingen går framåt med stormsteg och Easee Home är resultatet av ett arbete med ny grön teknologi i botten – en intelligent laddstation för elbilar, helt utan stickkontakt, som också är kraftfullare med smartare styrning och högre säkerhet än aldrig förr.

Easee Home som är utvecklad i Norge är en hyperintelligent laddrobot som passar alla bilar, elnät och variationer i strömstyrka genom att automatiskt avgöra om din bil stöttar 3-fas eller ej. Din Easee Home laddstation anpassar sig till bilens behov och du behöver inte fundera över några som helst tekniska detaljer. Du bara laddar och kör – enkelt, säkert och miljövänligt.

10x snabbare laddning

Med Easee Home får du inte mindre än 10x snabbare laddningseffekt än med laddare med vanlig stickkontakt. Utifrån tillgänglig kapacitet ger denna laddare högsta möjliga laddningseffekt på kortast möjliga tid.

22 kw – En stark laddbox

Laddboxen klarar laddning på upp till 22 kW på såväl 1- som 3-fas. Denna box har en Typ 2 standardkontakt där du har möjlighet att seriekoppla fler kontakter. Du kan således starta med det du behöver just nu och sedan utvidga kapaciteten.

69 % mindre i storlek

Liten och nätt! Hela 69 % mindre än andra laddboxar med samma funktion och kapacitet. Denna elbilsladdare väger endast 1,5 kg – vilket innebär minst 4 kg mindre koppar och plast för varje laddare som produceras. En stor vinst för vår gemensamma miljö!

24/7 – Alltid uppdaterad

När du väljer Easee Home vet du att du har gjort ett tryggt val för framtiden. Dessa laddrobotar uppdateras fortlöpande och företaget arbetar med proaktivt underhåll, vilket innebär att man snabbt fångar upp och åtgärdar eventuella problem.

Easee App – för en enklare vardag

Easee App ger dig full kontroll över din laddstation var du än befinner dig och ger dig möjlighet att kolla status på din laddare samt justera dess kraft. Easee App gör det helt enkelt lättare för dig att planera för din elbils laddning.

Välj din egen färg

Givetvis ska din laddbox vara snygg att se på och kanske vill du att den ska matcha färgen på ditt hus. Med fem olika färger på kåpan till laddboxen kan du med säkerhet hitta den färg som passar dig bäst, eller kanske två, för omväxlings skull – en som matchar huset och en som matchar bilen.

Antracit

Röd

Svart

Mörkblå

Vit

Laddbox Easee Home antracit framifrån
Laddbox Easee Home antracit sidan
Laddbox Easee Home röd framifrån
Laddbox Easee Home röd sidan
Laddbox Easee Home svart framifrån
Laddbox Easee Home svart sidan
Laddbox Easee Home blå framifrån
Laddbox Easee Home blå sidan
Laddbox Easee Home vit framifrån
Laddbox Easee Home vit sidan

Tekniskspecifikation

Easee laddbox är byggd för att hålla. Gjord för olika förhållanden, allt från vårt nordiska klimat med kyla och fukt till ett varmare klimat med stark sol, gör att du inte behöver tänka på något extra skydd för väder och vind. Med IP54-certifiering, inte mindre än 11 sensorer och intelligent temperaturmätning kommer din laddare alltid tryggt att hålla vad den lovar. Nedan finner du den tekniska specifikationen för Easee Home.

Antal faser: 1-fas & 3-fas
Maxladdningseffekt: 22 kW
Kabel eller uttag: Uttag
IP-klass: IP54
Inbyggd enerigmätning: Ja
Godkänd för skatteavdrag: Ja
Jordfelsbrytare: Inbyggd jordfelsbrytare B
RFID: Ja
Ställbar effekt: Ja
Varumärke: Easee
Lastbalansering: Nej
Möjlighet att ta betalt av allmänheten: Ja
Appanslutning: Ja
Uppkoppling mot molnfunktion: Ja

Behöver du hjälp?

Tveka inte att kontakta oss på City Car Charge redan idag med dina frågor kring laddning av elbil. Vill du begära offert gör du det enkelt genom att klicka på ”Begär offert” här intill.