Installation av Laddare till elbil

Installation av laddbox

Vi utför installation av din laddbox snabbt och effektivt i Uppsala, Stockholm och Mälardalen.

Vad kan vara enklare än att ladda elbilen hemma

Utvecklingen av elbilar går fort och idag har fler och fler råd att skaffa elbil. Bilen är också transportmedlet som ska kunna ta oss från punkt A till B likväl som på långa sköna semesterresor. Det ska vara enkelt att ha bil, och att inte behöva tänka på laddningen innan du far hemifrån gör ditt elbilsliv just så där enkelt.

Installation av laddbox i Uppsala, Stockholm och Mälardalen

I Uppsala, Stockholm och Mälardalen installerar City Car Charge din laddbox för laddning hemma – tryggt, säkert och professionellt. Dessutom till ett mycket bra pris. Vår standardinstallation passar de flesta och kommer med upp till tio meter kabel.

Kabeldragningen som ingår är sträckan mellan laddstationen och elcentralen och går ovan mark eller via ett tomrör med dragtråd, i det fall du som kund har förberett för detta. Den håltagning i material som trä, gips, betong och tegel som krävs ingår men om något annat behöver anpassas för installationen utöver detta bekostas det av kunden.

Se våra erbjudanden på olika laddboxar här

Så här går din installation av elbilsladdare till

Du köper en laddbox med installation av oss på City Car Charge. I orderbekräftelsen får du med ett installationsformulär där du fyller i uppgifter om installationsplats, kabelväg och elcentral samt laddar upp bilder på laddpunkten. Därefter kontaktar vi dig för att boka in datum för installation. Leveranstid är cirka 3 – 5 veckor från att vi bekräftar din beställning.

När det är dags att installera din laddbox vill vi att du är hemma, då vi tillsammans går igenom platsen för installation samt markerar ut var laddboxen ska sitta. Du behöver även bekräfta eventuella extrakostnader som kan krävas för att genomföra installationen. När detta är klart utför installatören arbetet och avslutar med att testa din nya laddbox med för ändamålet avsett testverktyg.

Nu är din laddbox installerad och du kan enkelt ladda ner en smart app och lägga till laddboxen via serienummer och PIN-kod, på så vis kan du enkelt styra den från den plats du befinner dig.

Har det uppkommit extra kostnader i samband med installationen faktureras du i efterhand, inkluderat avdraget för ”Grön teknik”.

Grön teknik – ger pengarna tillbaka vid installation av laddbox

När du investerar i så kallad ”Grön teknik” kan du få skattereduktion för kostnaden för material och arbete, med max 50 000 kr per person och år. Att installera en laddbox till din elbil kan ge dig hela 50 procent i skattereduktion, läs mer på Skatteverkets hemsida.

Behöver du hjälp?

Tveka inte att kontakta oss på City Car Charge redan idag med dina frågor kring laddning av elbil. Vill du begära offert gör du det enkelt genom att klicka på ”Begär offert” här intill.